گل گوگرد

 

 

 

 

گل گوگرد که از تصعید گوگرد در محیط سرپوشیده و فاقد هوا بدست می آید، به جهت داشتن خلوص بالا نقش بسیار مهمی جهت ضد عفونی نمودن گیاهان  و خاک دارد.

از این ماده می توان جهت کاهش pH خاکهای قلیایی و در نتیجه افزایش جذب عناصر آهن، روی، فسفر استفاده نمود.

از گل گوگرد همچنین می توان جهت خشک کردن و ضد عفونی کردن میوه هایی نظیر انگور، زردآلو و تولید کشمش و برگه زردآلو می توان استفاده کرد.

در زراعت و باغبانی و برای سفیدک پودری انگور در زمان های معین  به میزان 60 تا 90 کیلوگرم در هکتار در طی سه نوبت می توان استفاده کرد، نوبت اول در مرحله‌ی 7-6 برگی شاخساره‌ها به میزان 15-10 کیلوگرم، نوبت دوم پس از ریختن گلبرگ‌ها و بسته شدن دانه به میزان 30-20 کیلوگرم و نوبت سوم 20-15 روز بعد به میزان 40-30 کیلوگرم. در صورت انبوهی تاکستان، این میزان تا 60 کیلوگرم قابل افزایش است.

برای سفیدک سطحی شمام و خربزه و هندوانه و گوجه (محصولات جالیزی) زمانیکه میوه اندازه توپ پینگ پنگ شد 30 کیلوگرم.

برای سفیدک سطحی جعفری، هویج و گشنیز حدود 10 کیلوگرم در هکتاراستفاده می شود.

گل گوگرد با خلوص 99.5% علاوه برامر کشاورزی قابل استفاده در صنعت و داروسازی نیز می باشد.

برای ضد عفونی فضای مرغداری و دامداری نیز از گل گوگرد استفاده می گردد.

استفاده از 10 کیلوگرم گل گوگرد در هر تن خوراک دام کیفیت پشم گوسفند را افزایش می دهد.

گوگرد در دمای پایین‌ تر از C˚ 14 تصعید نشده و در دمای بالاتر از C˚ 35 گیاه ‌سوزی ایجاد می‌کند. لذا گوگرد باید در دمای  30 تا ˚C 16 مصرف شود.

 

 

تماس با ما

در حال حاظر پشتیبانی آنلاین نمیباشد شما میتوانید از طریق ایمیل تمام سوالات خود را مطرح کنید. با تشکر

با سلام آماده پاسخگویی به سوالات شما هستیم.

Click ENTER to chat