Image
  • صفحه اصلی
  • محصولات
    • گل گوگرد
    • پروفرت
      • ماکروالمنت ها
      • میکرو المنت ها
      • ماکرو و میکروالمنت ها (کودهای ترکیبی)
      • کود های حاوی عناصر ثانویه
      • کود های آلی محلول در آب و بهبود دهنده های رشد آلی
      • کود های آلی جامد و مایع بهساز خاک
      • نگهدارنده، پخش کننده و شفاف کننده
    • نوتریتال
  • مقالات
  • کاتالوگ
  • برنامه غذایی
  • درباره
  • ارتباط با ما
نگهدارنده، پخش کننده و شفاف کننده

CUPPER BLUE (کوپر بلو)

CUPPER BLUE (کوپر بلو)
CUPPER BLUE (کوپر بلو)
  • کوپر بلو چیست؟ مخلوطی است که پس از پاشیده شدن روی گیاه در اثر رطوبت و گازکربنیک به تدریج تبدیل به ترکیبات کمپلکسی می شود که مرتباً یون مس آزاد می کند. کوپر بلو بدون بافت کریستالی است و به‌ صورت تودۀ به‌ هم‌ چسبیده و یکنواخت روی گیاه کاملاً می‌نشیند درحالی که سایر ترکیبات مسی مانند اکسی کلرور مس به ‌دلیل داشتن بافت کریستالی ذراتی جدا از هم داشته و کمتر بر روی گیاه می‌نشینند.
  • کوپربلو بر روی چه مواردی تاثیر می گذارد؟ برای پیشگیری و کنترل بیماری های قارچی مانند (کپک پرزدار، زوال مو، سفیدک داخلی، لکه سیاه، لکه آجری، لکه حلقوی، لب شتری، لکه غربالی، آنتراکنوز)، پوسیدگی ریشه و طوقه، وبیماریهای باکتریایی مانند (شانکرهای باکتریایی و آتشک) از مخلوط بردو استفاده می شود .
مس کل
15%
نام محصول زمان استفاده دز مصرف
میوه های هسته دار نظیر زردالو، هلو، آلو،گیلاس وغیره پس از برداشت تا زمانی که برگ در پاییز بریزد

از زمان بیدار شدن جوانه ها تا زمانی که اولین گل در بهار دیده شود
5-10 لیتر در هزارلیتر آب
زیتون دقیقا بعد از برداشت
اوایل تا اواسط اسفند ماه بعد از هرس
پس از بارندگی طولانی مدت

5-10 لیتر در هزارلیتر آب
5-10 لیتر در هزارلیتر آب
3-7/5 لیتر در هزار لیتر آب
انگور درست پس ازبرداشت تا خزان برگ
قبل از بیدار شدن جوانه ها در بهار
3-7/5 لیتر در هزار لیترآب
2/5 لیتر در هزار لیتر آب
گردو و بادام پس از برداشت در پاییز
زمان بیدار شدن جوانه ها در بهار
5-10 لیتر در هزارلیتر آب
پسته 2-3 مرتبه وقتی میوه اندازه گندم است 5-10 لیتر در هزارلیتر آب
میوه های دانه دار(سیب، گلابی و به و...) زمانی که 70% برگها در پاییز ریزش کرد
هنگام بیدار شدن جوانه ها در بهار
3-7/5 لیتر در هزار لیترآب
مرکبات آبان یا آذر ماه
در صورت نیاز 1-2 مرتبه تا زمان تشکیل گل
3-7/5 لیتر در هزار لیترآب
سبزیجات 30 روز پس از کاشت 1/5 لیتر در هزار لیترآب
سیب زمینی دوره رشد و توسعه غده 1/5 لیتر در هزار لیترآب
توت فرنگی قبل از گل 1/5 لیتر در هزار لیترآب
غلات قبل از بروز سرما در زمستان 1/5 لیتر در هزار لیترآب

  • متداولترین روش استفاده از مخلوط بردو محلول پاشی آن می باشد.
  • برای کنترل بیماری هایی مانند پوسیدگی های طوقه و ریشه گیاهان، انواع شانکرها و بلایت ها، سرطان ها و گال های طوقه و ریشه، محلول پاشی ها به تنهایی کافی نبوده و لازم است بافت آلوده با ابزار تیزی تراشیده شده و بافت سالم گیاه با بردوی رقیق نشده رنگ شود. این کار برای ضدعفونی محل هرس گیاهان نیز باید انجام شود
  • کوپر بلو برای درختان انگور تازه پیوند زده شده مورد استفاده قرار نمی گیرد
  • کوپر بلو با (حشره کش ها، قارچ کش ها،تنظیم کننده های رشد گیاه و...) استفاده نشود
گالن ۵ کیلوگرمی

شرکت میثاق تولید کننده گل گوگرد و وارد کننده کودهای کشاورزی

آدرس: تهران، فلکه اول تهرانپارس، ابتدای خیابان ۱۴۴ غربی (ستانی)، پلاک ۵، واحد ۴

تلفن: ۷۷۷۲۳۹۲۳
تلفکس: ۷۷۷۲۲۴۲۹

Aparat Telegram
موسسه تحقیقات آب و خاک
سازمان حفظ نباتات
موسسه تحقیقات گیاه پزشکی
انجمن حشره شناسی ایران
profert
شرکت پروفرت
فروشگاه پروفرت