Fito Fix (فیتو فیکس)
- این محصول باعث افزایش تقسیم سلولی و افزایش حجم میوه می شود, برای اثربخشی بیشتر در کاربرد بر روی میوه همراه اسید جیبرلیک به کار می رود. از دیگر نتایج آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- به تعویق انداختن دوره برداشت محصول (بستگی به زمان و مقدار استفاده دارد)
- تقویت اتصال دانه به ساقه انگور
- کاهش دانه ای شدن
- افزایش مقاومت محصول در برابر سرما وافزایش خاصیت انبارداری
- افزایش شکوفه دهی غنچه های گل (افزایش محصول)
ترکیبات: سیتوکینین
محصول | زمان و نحوه استفاده | مقدار استفاده |
---|---|---|
انگور | ظهور خوشه گل (قبل از باز شدن گل) غوره شدن |
400 سی سی در 100 لیتر آب 400 سی سی در 100 لیتر آب + 150 گرم جیبرلیک اسید |
کیوی | 4-6 هفته بعد از گل دهی | 25-50 سی سی در 100 لیتر آب |
توت فرنگی | پس از کاشت پس ازظهور آرایش گل پس از میوه دهی |
12-15 سی سی در 100 لیتر آب 12-15 سی سی در 100 لیتر آب 12-15 سی سی در 100 لیتر آب |
- این محصول برای انگور، کیوی و توت فرنگی بیشترین کاربرد را دارد
- استفاده از ادجونت به همراه فیتوفیکس توصیه نمی شود.
- برای پیشگیری از تنش قبل و بعد از استفاده آبیاری صورت پذیرد
بطری ۱۰۰ سی سی