Protient B.O.Zn (بی.او.روی)
- این کود حاوی روی و بر می باشد، روی در تولید کلروفیل نقش دارد، موجب تسریع فعالیت های آنزیمی و فوتوسنتز می شود، روی ماده اصلی سازنده اسیدآمینه تریپتوفان وهورمون اکسین می باشد، در متابولیسم ازت، تشکیل رنگدانه، عطرو طعم محصول و سنتز ویتامین C نقش مهمی دارد. روی دارای تعامل سینرژیکی با مس و منیزیوم است. در ترکیب پروتئین، متابولیسم کربوهیدرات وترکیب IAA نقش دارد.
- این محصول موجب افزایش گل در گیاه می شود.
- این محصول با توجه به اینکه حاوی بر و روی و مواد آلی می باشد موجب افزایش کیفیت میوه می شود.
- بر دارای بیشترین اهمیت در تشکیل میوه است لذا استفاده از آن در ابتدای جوانه زنی توصیه می گردد.
- در جلوگیری از سال آوری موثر است لذا استفاده از آن پس از برداشت محصول قبل از ریزش برگ توصیه می شود.
- محلول پاشی برگی این محصول به عنوان فروت ست توصیه می شود.
ماده آلی | نیتروژن کل | نیتروژن آلی | نیتروژن به فرم نیترات | نیتروژن به فرم اوره | روی محلول | بر محلول |
---|---|---|---|---|---|---|
30% | 8% | 2% | 2% | 4% | 8/5% | 1% |
ترکیبات:اکسید روی، بوریک اسید، کربنیک اسید،اتیلن دی آمین
محلول پاشی | ||
---|---|---|
باغی | زراعی | سبزی و صیفی |
1 لیتر در هزار لیتر آب | 1 لیتر در هزار لیتر آب | 1 لیتر در هزار لیتر آب |
۱ لیتری