گل گوگرد با درجه خلوص 7/99%، فاقد اسید، کربن، آرسنیک و فلزات سنگین می باشد. گوگرد با گرم شدن هوا به گاز تبدیل شده و از فعالیت قارچ عامل سفیدک سطحی مو و حتی برخی از آفات جلوگیری می کند.
گوگردی که از راه تصعید بدست می آید 15% آن به شکل پلی مر هست که سبب می شود ماندگاری بیشتری نسبت به گوگرد میکرونیزه داشته باشد.
گوگرد تصعید شده با توجه به چگالی کم وفرم ذرات آن ، پوشش بهتری را ایجاد می کند.
گل گوگرد سطح ویژه بیشتری در حجم ذره دارد، این امر باعث می شود که ذرات به صورت الکترواستاتیکی شارژ شوند و باعث افزایش چسبندگی به سطح گیاهان شود.
علاوه بر این ، این ویژگی ساختاری باعث تصعید بیشتر گوگرد در دماهای پایین می شود و آن را موثرتر از گوگرد میکرونیزه معمولی می کند و رانش کمی دارد.
موارد استفاده از گل گوگرد
- قابل استفاده جهت خشک کردن و ضد عفونی کردن و رنگ دهی میوه ها
- مناسب برای استفاده در صنعت خشکبار برای پیشگیری از بیماری های قارچی و حفظ رنگ و شکل میوه های خشک شده نظیرانگور(کشمش)، زردآلو(برگه زردآلو)
- پیشگیری و حفاظت در برابر سفیدک سطحی انگور و گوجه فرنگی و محصولات جالیزی و جعفری، هویج و گشنیز و گل رز و...
- کنترل خسارت تریپس و کاهش خسارت کرم خوشه خوار در باغات انگور
- ایجاد شرایط سخت تخم ریزی برای زنجره مو بعد از مرحله گلدهی و تشکیل غوره در انگور
- کاهش دفعات استفاده از سموم حشره کش و قارچ کشها
- ایجاد رنگ بهتر حبه ها و بازارپسندی
- پیشگیری و حفاظت مزارع گوجه فرنگی در برابر بیماریهایی نظیرلکه برگی و بادزدگی یا آتشک، علاوه بر سفیدک سطحی با استفاده صحیح و پخش یکنواخت گل گوگرد
- افزایش تعداد چین گوجه فرنگی بدلیل شاداب بودن بوته دراواخرفصل رشد ودرنتیجه افزایش میزان تولید درواحد سطح
- موثر در کنترل نماتد
- قابل استفاده در خوراک دام جهت افزایش کیفیت پشم
- قابل استفاده در تهیه کودهای دامی
- ضد عفونی کننده فضای دامداری ها ومرغداری ها
- کاربرد آن به همراه ماده آلی اصلاح کننده خاک می باشد و در تغذیه گیاهان روغنی سبب افزایش کمیت و کیفیت محصول می شود.
گل گوگرد برای انسان و سایرپستا نداران سمیت پایین دارد.
احتمال مقاومت به این قارچ کش تاکنون گزارش نشده است.